Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

 

tomt

då du var
borta
ur mitt liv

tyst

försvann du som
den vind du kom med

 

som aldrig
förde hit

igen

 

frågorna som inte längre finns

 

svaret

väntat

klart

 

 



 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-23 01:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett oerhört svek Du har utsatts för.
Du förtjänade bättre.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP