Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlöst

 

Jag läste av dig i kärlek
alfabetet var din kropp

Famlade efter innebörd
och mening

Så i nackgropen
och mellan skulderbladen

Hittade jag hudlös
närvaro bland svettiga
porer

Men att smeksamt sätta
ihop vår tillblivelse mellan
våra kroppar

Är ordlöst och kräver
bara en handfull smekningar

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-09-23 10:34

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Fullkommligt Avnavlat Fin Stycke Att Spara Till Ålderdomens Höst-















"Mr"Lindemann"Är"Bra"För"Klimatet"
2008-09-26

  Lyckohäxan Enediel
Ojojoj...jösses så vacker du skriver den här!
Känner mig naken när jag läser och njuter av blottandet i dina rader...ordmästare är du sannerligen! =)
2008-09-24

  KristinaE
... läser med nöje och öppet sinne dina nakna kärleksalster!
2008-09-23

  nina DeBono
Så lätt det blev att känna! // nina
2008-09-23

  Blåbäret
väldigt nära och vackert...
2008-09-23

  anits VIP
Underbart och ljuvligt skrivit av dig
2008-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att läsa kroppsspråk
är inte alltid lätt, även
om man tar det nätt
men det finns alltid
ett sätt, om man tar
det: Honnett!
En dikt med famlande
tag, gott skriven
tycker jag och
med behag...
2008-09-23

  glittertindra
här skriver du om något väldigt fint.. :)
2008-09-23

  Bjarne Nordbö
Underbart skrivet av dig Mr.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP