Foto Ulla T 

Tack alla fina vänner här på poeter.se

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

Tack alla fina vänner här på poeter.se




Ni är många mina vänner

 

fina ni
alla vänner

ni som
skickar morgonhälsningar

som överraskade
och fick min livskänsla

att
vakna

ni som
alltid känner med

får mig att
ta nya tag igen

när det är som mörkast
finns ni här och sprider

ljus




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-23 12:36



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Genom din kamp,
dina dikter
dina texter,
som du så
generöst
delar med oss,
framskapar
du hoppets ljus
i mörka tunnlar
av sorg
och ensamhet.
Tack för att
DU finns!
Kram!
2008-09-23

  * Ammi *
ja men ULLA, sån är ju du oxå!
2008-09-23

  Ilona _L
Jag kan bara hålla med Bibbi!
Du ger oss andra av din kraft också!
Kramis!
2008-09-23

  Bibbi VIP
Det är Du som drar oss till Dig Ulla.
Ditt stora vidöppna hjärta som Du tycks vara född med...
Det är obegripligt hur någon enda kan svika och missa allt detta som Du har att ge för alla dem som lyssnar på Dig och öppnar upp för Dig.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP