Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obscent vackert




Jag ska ta dig till sägen
du ska slicka mig
jag ska gränsla dig

Och våra kyssar smakar slidsekret

Jag smakar dig
mycket saliv
när jag suger dig
och mycket tunga


När vi knullar
hamnar jag i himmelriket

Din tunga leker
på min klitoris
dina fingrar trycker
på min Gpunkt

Och våra kyssar smakar slidsekret

Sätter dig i soffan
jag gränslar dig
känner dig i mig
tillsammans når vi
orgasm

Och våra kyssar smakar slidsekret




Fri vers av darque
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-23 17:59



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Det låter inte alls dumt. Bra
2008-09-29

  Bodha*
Ja jävlar, den här är verkligen obscent vacker
Riktigt Häftig som får distade gitarrer att yla och
eka i huvudet
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque