Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är innehållet som räknas, kom ihåg det, iallafall i den här . . .


en kärleksförklaring till någon som inte stannade särkilt länge.

dina läppar smakar mycket bättre
än din tunga
men jag förlåter dig
för du har tjockt fluffigt hår
och små ögon
som tittar granskande på mig under luggen



jag skulle betala högt
för att få höra vad du tänker


jag vågar inte säga att
din hand passar i min
för den är mycket större och du har
längre fingrar

mina är små och seniga
de säger alltid att mitt lillfinger
är det minsta de någonsin sett


jag tillåter mig inte att höra
när de säger att vi passar ihop

det skiljer trettio centimeter mellan oss
jag intalar mig att det är det
och att jag får stå på tå så mycket jag kan
för att nå upp till din mun



men jag antar att allting fastnar
inom mig någonstans
ändå.




Övriga genrer av fröken brun
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun