Tack ni som skickar tröstande ord......" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack ni som skickar tröstande ord......


Frostens vind

 

Plötsligt och
som från ingenstans
kom den

den kallaste vinden
i mannaminne

som kylde

allt runt sig så det frös
till is direkt


vinden kröp in

under mitt skinn
frostskadade mina leder

och förfrysningen av
mitt hjärta hade
påbörjats

när jag lyckades rädda mig in

genom dörren

hade turen att möta en vän
som kan tina

frostskador

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 09:17



Bookmark and Share


  Yvonne
Livets klimat är ibland isande kallt. Och då behövs verkligen en underbar, värmande vän som ställer upp med en sprakande varm brasa.
Fin dikt som berör. Applåderas.
2008-09-24

  Bibbi VIP
Du får mig att gråta igen Ulla.
Undrar om det blivit något fel på mig som så ofta gråter?!
Kram i alla fall och applåd och bokmärke för jag känner sååå väl igen det här...
2008-09-24

  glittertindra
ojoj, yllefiltar, fällar, lovikkavantar och en sprakande, värmande eld och så varm dryck till detta rekommenderas... plus en massa värmande glada skratt i vänners sällskap.. kan få det mest hårdfrusna att tina..
2008-09-24

  Michaela Dutius
Starkt berörd läser jag denna underbart vackra dikt...frosten är hård och okänslig...men det finns ömhet som tinar...
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP