Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- finns det lyckliga slut? -

När man
Bara
Vill släppa
Taget
Och Inte
Orkar
Mer

Det är

Det ska
Hända

Det är

Undrens
Tid
Är kommen

Eller?








Fri vers av xEvviie
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-23 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie