Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storhet

Genomflödar
omsluter

försörjer




Fri vers av livsdans
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 19:52



Bookmark and Share


  Själabarn
Oj!

Kanske de tre största orden i sitt sammanhang som jag läst.
Tagit in.

Mästerverk!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans