Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min tonåring.

Du tror att du vet allt!!! Jag har inget liv!!!!!!!!!!!!!

Orden viner från min tonårsdotters mun.

Ni bestämmer allt, tror att ni vet allt!!! Jag hatar er!!!!!

Hennes vinande ord, mina tankar handlar om kärlek.

Du tror att du är bäst!!! Fast du kan ju ingenting!!! Du är som pappa!!!

Ser och hör henne, lyssnar, älskar under tystnad.

Jag vet att du älskar honom, vill ha honom tillbaka!!! Det är därför du är så svag!!!

Plockar bort från bordet, laddar dikmaskinen, stilla med kärlek i mitt hjärta.

Hårda steg runt huset..skrik och vrål....Sedan........tystnad.

Väntar stilla, hjärtat sväller, älskar mer än någonsin....

Förlåt..mamma, jag älskar dig!

Jag dig hjärtat och du vet vad som fortfarande gäller.....<3








Övriga genrer av Trollsländan
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan