Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar finnas en äng mellan oss





Jag vandrade genom mörker,

genom tomrum,

genom tystnader ...


Från det blommande trädet

faller blomblad


Det börjar finnas

en äng mellan oss


Vi närmar oss varandra,

ännu ett steg

och vi ska vara tillsammans

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 671 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-23 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, fortsätt skriv, du har talang!
2008-09-27

  Ewa Åkerlind
Vacker text o bild
2008-09-24

  Alfie M
En äng och ett underbart tillstånd.
Fint och ljust.
2008-09-24

    Martina Östlin
Så vackert och hoppfullt!
2008-09-24

  ~Leonardo~
Ifrån ett missmod till allt ljusare hopp, och något som spirar mer o mer...vackert!!!
2008-09-24

  Fånga dagen
Mycket underbar dikt och väldigt vacker bild till den
Paradiset
mvh Anna-Karin
2008-09-23

  Lejonhjärtas poesi
Längtans ljuva ängsmarker frodas i grönska.
2008-09-23

  anits VIP
Vackert skrivit,kan känna
ett lugn en längtannär
jag läser
2008-09-23

  Smurfan
Vackert, inom oss döljer sig valv, efter valv....
Vår själ.
Fin!/Smurfan
2008-09-23

    ej medlem längre
En vandring genom mörker ... tomrum... tystand ... som till slut leder fram till en äng.. och ett möte på ängen. Som en dröm är din dikt.. med ett lyckligt slut
2008-09-23

  devilsangel
Underbart...det börjar finnas en äng mellan oss..en rad som säger allt, det vackra, fria och enkla som kärleken ska vara...
2008-09-23

  Quasimodo
En fin beskrivning för att närma sig och för ett väntande möte !!
2008-09-23

  prinscess VIP
vad vacker vännen
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic