Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnhimmlen är helt fantastisk nu i kväll.


Stjärnor!

Denna sagolika tur!

Jag hör till dem som gillar stjärnorna!

Det är att gripa ödets hemliga krafter.

Vad kan ödets hemliga makter?

Då man griper dem
med händer starka av sanning.

Vad döljer stjärnorna i min hand!




Fri vers av Smurfan
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-23 20:50



Bookmark and Share


    sajo
Tänk jag har alltid varit intresserad av stjärnhimlen. Att besöka framtidsmuséet i Borlänge med dess stjärnhimmel är något speciellt. Likaså att stå ute en stjärnklar kväll och titta och studera dessa stjärnor som för oss lyser.

En bra text du skrivit. Applåder.
2008-09-23

  Sladjana Zubcevic
"Vad döljer stjärnorna i min hand! "
Vackert skrivet, min vän.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan