Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag håller hårt

 

jag kniper ihop
min mun

hårt

om jag kniper
bättre

hårdare

sväljer tungan
slutar andas

håller andan

inte låter mig känna
kniven som vrids om

i hjärtat

låtsas som om ingen
försöker trycka in is i

blodådrorna

 

kniper

sväljer

låtsas

håller

 

jag gick sönder 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 21:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kan inget annat än hålla med Gunilla här.
2008-09-23

  Gunilla VIP
Hur hårt man än
försöker,
kan man inte
hejda
naturkrafter.
Sprängkraften
banar sin egen
väg.
Håller om dig
i andanom!
2008-09-23

  * Ammi *
ja det skulle jag oxå ha gjort, ut med det bara .. pang
2008-09-23

  KristinaE
.. spännade form - härligt skrivet - förödande innehåll som måste ut för att inte själen skall spricka sönder!
2008-09-23

    marie tries
fint!
Blev lite mållös känner jag.

Gillade uppläggget!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP