Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig och ändå låtsas jag att du inte finns

Jag lurar mig själv
Till att tro du inte längre finns

Någonstans i mina drömmar
Är du fortfarande nära

Precis intill mitt öra viskar du
Ord som är för tysta för att höras

Dina händer på mina höfter
Drar mig ännu närmare

Bort från verkligheten
Utanför tid och rum

Jag blundar och drömmer
I en alldeles egen värld

Där du och jag inte finns
Bara vi

Jag saknar dig
Ändå säger jag att det är en lögn

Precis som när du ljög
Och lovade att jag aldrig skulle glömmas bort




Fri vers av Isil
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-23 21:27



Bookmark and Share


    taggtråd
åh! gillar bara alltihopa. styckeindelningen, orden, budskapet, ja allra mest budskapet. och ännu mer än det gillar jag de två sista raderna. De säger så mycket.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Isil