Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka


Rev itu ditt foto

spolade ner det i toan

kände mig så stark!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-07-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic