Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att du är en människa, inte en maskin





Dras inte med i en sån speed så att ditt innersta själv inte hänger med.

Men om du ändå gör det, om du inte orkar stå emot tidens & dagens tempo,

så är det bara för dej att sätta dej och vänta på att gårdagen hinner ifatt.

Ta en lång skogspromenad, sjung gärna på sånger du gillar, lägg dej ner i

mossan, drick inte för mycket kaffe... krama ett träd, (men fråga trädet först).

Vänta på att skimret i livet... den heliga friden och glädjen omfamnar dej,

& gör dej hel(are). Glöm inte att du är en människa, inte en maskin. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-24 02:48



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
En viktig påminnelse! Verkligen klokt!
2008-09-25

  Lena K Nilsson VIP
Sant och bra skrivet!
2008-09-25

  mare VIP
helt rätt, vi är ``levande `` människor :))
2008-09-25

  Blåbäret
ord att ta till sig...med härlig rekreation som läsning...
2008-09-24

    sunnanvind
Mycket sant o bra här! Applåder!
2008-09-24

  Lyckohäxan Enediel
Första raden är verkligen helt klockrent sann...en visning från dagens stressade samhälle.
Kloka omtänksamma ord det här :)
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP