Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuk

Klor borras in i mina nakna bröst

infektionen sprids...

Sargar min lekamen



"satans lakej begråter mig ej"




Övriga genrer av hilja
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 10:45



Bookmark and Share


  wiicca
Fy faan va grymt bra!!! Gillar skarpt!!!
2008-09-24

  Mats Henricson
Förstår, är i en liknande situation, just nu, snacka om "timing", skrev nyss en likartad dikt !
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja