Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skönt....


En sådan lättnad
behöver ej tänka
ut en hämnd
mot dig
och förgifta mitt sinne
du som
behandlade din son (och mig)
så obarmhärtigt



Livet självt ordnar
denna rättvisa
under livets gång
och låter dig plågas
genom de omständigheter
som får dig att lida


och du förstår ingenting,
förstår inte att du måste
lära dig ditt livs läxa,


tycker nästan synd om dig




Fri vers av Nic
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-07-30 21:27



Bookmark and Share


    tanto
Helt min åsikt! Alla får sitt till slut!
Men njut inte för mycket av den tanken då kanske du får ditt igen, och du förtjänar bättre! Mycket klokt och välskrivet!
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic