Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamrat




Så lades kroppen i vila ännu en gång

en sista


och i ett handslag restes en själ







Fri vers av Jaqualx
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-24 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är så bra. inget onödigt utan allt som behövs finns där. kraften bakom orden är stor. tack!
2009-02-23

    Erika H
Kraftfullt. Med en rörelse och ett helt liv reser sig för att vidröra och stanna kvar.

Helt superbt skrivet... med så få ord skapa en helhet.
2009-01-06

    ej medlem längre
Gripande berättat med
få ord/rader, mycket berörande
2008-09-30

  Daniel_78 VIP
ett handslag

jag tänker på hur en sten
slår i ett träkors i marken

den känns väldigt mycket

vördnad
för sin bror
och för sig själv

så läser jag den.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx