Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötesprotokoll

 

bristen på bevis
leder oss in på slutfrågan

skall vi fullborda eller
avtacka mötet

hon påminner om dig

andhämtningarna
de hopskrynklade
blyertsteckningarna

du glömde att knäppa blusen

någon talar om krav
att krisen är över

jag vill verkligen förstå

när jag vaknade var du där
handduken slängd över stolen

kortfattat

för att komma vidare
måste vi skära ner

på vad

det diskuteras
under nästa session

precis som vanligt




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-24 13:23



Bookmark and Share


  Anna H
Ja den där kan jag känna igen. Man sitter på möten och tankarna far iväg. Man tänker på allt annat än det som sägs på mötet för plötsligt så blev det så obegripligt och det enda som är klart är känslan och tanken i ens huvud. Snyggt fångat!
2008-09-28

    ej medlem längre
Mycket mycket bra förklarat
och återberättat med relativt få ord,
i diktform.
Som läsare får jag inte exakt
veta vad mötet och det hela handlar
om, vilket bara är tacksamt,
det har jag ingen vilja att veta,
jag vill bara få läsa och komma
åt upplevelsen, känslorna,
det som stannade kvar.
2008-09-24

  himlens hemlighet VIP
kommer man vidare om man skär ner?
den här är fin daniel, bra, den vill jag läsa igen
2008-09-24

  Elin Katten Lo VIP
Jag älskar verkligen din dikt. Fastnar för dina små, korta beskrivningar såsom

"du glömde att knäppa blusen"

och

"hon påminner om dig"

Skön rytm och dina val av vad som bör skrivas ut är sådära lagom och fina och bra, gör dikten kraftfullt härlig med en allvarsam, men ändå öm känsla.

Mmm.
2008-09-24

  Jaqualx
Jävlar vilken innerligt återhållen sorg och trötthet. Den käns större än bara en uppgörelse. Det är liksom också livet du tecknar här. Den spar jag på.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP