Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nano.


Vampyr: Saxen ser till att du inte längre fastnar på mina bilder eller på min hud.



jag slog sönder mitt kaos mot din benstruktur;

lämnade mig skälvande

likt efter Bomben,

doften av ditt hjärta

och tystnaden mellan sms-signaler


jag har stirrat in i mörkret för länge -

konturerna av något förlorat

mänskligt

har brunnit fast på ögon som inte längre blinkar bort tårarna

när jag skriver samma text och sjunger samma sång ytterligare en gång för mycket-

ändå glömmer jag alla texter

ackordföljder

för tystnaden är det enda som känns bekant


tystnaden

och avsaknaden


tänk att gå fri
inom detta frusna jag

obemärkt kan jag känna
en svag förskjutning
någonstans avlägset

som ett öde eller en ström av okända konsekvenser

på väg från mig till dig

där gränsen osynligt sömlöst
försvinner

likt en rysning
längs din hud

som promenader
över din grav

drar du din hand
tillbaka

och tillbaka igen




Fri vers av Johannes
Läst 653 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-24 14:25



Bookmark and Share


  Матрёшa
Väldigt vacker o vemodig text. Jag gillar den sköra känslan som förmedlas.. Väldigt, väldigt vackert Johannes!! =)
2008-09-28

  Död Mans Hand
Tycker om denna! känns som ärliga svävande tankar som ändå fastnat bra på pappret.
Ibland är det som om sinnet är kopplat genom en noisegate, då kan man riktigt känna tystnaden i sorlpauserna vilket är typ läskigt, men oxå där krafter finns ...blablabla,
2008-09-24

  Ms Lovecraft
Sorgsvart och mycket depressivt - som ett utmärkt tilltugg till Nick Cave och en flaska rödvin.

Tusen poäng för titeln.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes