Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta men nära

 

man kan stå bredvid

varandra och ändå ha

evighetsavstånd




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 18:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, en ganska vanlig upplevelse.
Applåd.
2008-09-26

  Michaela Dutius
En stark haiku som i få ord säger allt
2008-09-25

  Regular
Jättebra text och fin haiku
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP