Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag kl 20.00


Övergivenhetens ensamhet

.......
så ensam
........

Separationens ensamhet

.........
så ensam
..........


Frihetens ensamhet

.........
så ensam
.........

 

Nu är jag lite trött på den där ensamheten
och tycker det är dags
för den där
drömprinsen
att dyka upp


Gärna nästa lördag
för då är jag ledig!


Ska vi säga kl 20.00?
Jag bjuder på mat och vin!




Fri vers av Nic
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-07-31 00:56



Bookmark and Share


    Idun 1
Vem kan stå emot en sådan inbjudan ;)
2005-07-31

    joanna
igår kl 8 väntade ja på att min pojkvän skulle ringa trodde ja skulle slå ihjäl honom när ja såg honom, misströsta inte livet har så mycke ljus bara flörta på för sen blir du galen haha kram på dej
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic