Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peace and love


Discomusiken
får allas  hjärtan slå i takt


kollektiv kärlek?




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-07-31 01:17



Bookmark and Share


  Almaz
En kul tanke..och mysig! Ja, varför skulle man inte kunna kalla det så :))
2005-08-01

  Ola Rydberg
cool
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic