Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallgren VS sjöstrand (2:a Ronden)





En sjöstrand är måhända omöjlig att
hindra

Men ett psykopatiskt kränkarbehov är
lätt att stoppa

Det är bara att dränka honom i bensin &
sen tutta på




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 22:19



Bookmark and Share


  a h de v
jag tycker du ska ge sjöstranden en offentlig ursäkt
här på sidan eller direkt ut vi sjön

mala hierba nunca muere
2008-09-26

  Christer Eriksson
hallgren-sjöstrand 1-0.
2008-09-24

  * Ammi *
ont krut förgås aldrig
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP