Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuhundratrettioen

I morgon
Har det gått 731 dagar

Det innebär

731 dagar utan
Min bäste vän fienden

I morgon

Har det gått två år
Två långa år
Som just nu
Faktiskt känns
Som bara några dagar

I min värld
I mina tankar
Kan en minut kännas som en vecka
Och en vecka som ett år

Men nu

När två år har gått
Känns det som om
Ingen tid har gått

Att två år har gått

Betyder just att
Jag har klarat mig ifrån
Fiendens lockelser

I två år

Jag är 26 år gammal
Jag har många år kvar
Att motstå fienden
Kanske ett helt liv

Kanske kan jag
En dag hälsa på fienden
Utan att det blir kaos en gång till

Men det är
Inget jag vill veta nu
Jag kommer fortsätta

Min kamp

Mot min bäste vän fienden

För i dag
Är jag inte redo att möta honom
Hur det är i morgon
Det vet jag inte

Allt jag vet
Är att idag

Har jag klarat mig utan honom
I 730 dagar
I morgon
Två år

De siffrorna är för stora

Jag fortsätter med
Att bara
Ta en dag i taget
För jag vet att det fungerar




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon