Säden Dit Man Kommer
www.youtube.com/watch?v=UKwF_-5sDEg
Ensam Är Stark
www.youtube.com/watch?v=FSPXIMCAYW0
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta Säden Dit Man Kommer
www.youtube.com/watch?v=UKwF_-5sDEg
Ensam Är Stark
www.youtube.com/watch?v=FSPXIMCAYW0



p





p

som

i

(från & med) herr gunnar papphammar




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-09-25 02:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
phestliga pysselsamkväm!
2008-09-25

  K*
p a n e l h ö n a

sug på den du ;)
2008-09-25

  Johan Bergstjärna VIP
paradisiskt!
2008-09-25

  K*
nä, nu tycker jag att du är LITE väl sexistisk asså. ;D

tack vet jag ... ord som .. ja... Pistol!
2008-09-25

  Johan Bergstjärna VIP
p

som

i

phitta jö!

hiiiiihihihihihihihihi
2008-09-25

  K*
ok.

P --- som i pitt


iiiihihihiiii :D
2008-09-25

  K*
får man skriva under med förslag på P-ord ? :)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP