Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tillbaka hos dig



i den verkliga världen

full av ödet


Det är som om allt som har hänt

inte var annat än ödet

du måste passera

för att

nå fram till himlen


Framtiden,

vem vet något om den

och

vem är säker på det förflutna




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 748 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-09-25 12:06



Bookmark and Share


    jesper svensson
Det finns lika många förflutna som det finns människor och det finns lika många sanningar om det förflutna som det finns förflutna. Det är bara att abdikera och inse sin litenhet...
2012-02-02

    jesper svensson
Det finns lika många förflutna som det finns människor och det finns lika många sanningar som det förflutna som det finns förflutna. Det är bara att abdikera och inse sin litenhet...
2012-02-02

  aol
starka ord i en fin poesi som lär att man lever ju hela tiden just nu
men allt blev ändåså såsom det blev bravo
2008-10-01

  Rude Billy
jag blev så varm och lugn av din bild.
Texten är som alltid vacker och fylld med känslor!
2008-09-29

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda ord om den tid vi lever i och vad vet vi egentligen om framtiden och vad vi egentligen om det som varit? Ja lite lär vi ju oss förhoppningsvis och det enda vi vet är att vi lever här och nu så njut av dagen.
2008-09-25

    Martina Östlin
Mycket klokt!
Vad vet vi egentligen?
Bokmärker!
2008-09-25

  Elaine.S VIP
Verkligen tänkvärt och bra skrivet, just det där med att vara
"säker på det förflutna" för ibland får man ju omvärdera
saker som hänt...
2008-09-25

  * Ammi *
bra skrivet ..
2008-09-25

  anits VIP
Om framtiden vet vi inget, och
det som har varit har varit
en fin text
2008-09-25

  anits VIP
Om framtiden vet vi inget, och
det som har varit har varit
en fin text
2008-09-25

  J A Nicander
Vi är klämda mellan dem båda och lever som vindflöjlar. Reflekterat och vackert!
2008-09-25

  ia VIP
en av alla de sanningar som finns.
om framtid vet ingen om dåtid vet vi...
bra funderingar
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic