Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Det var om oss vi skrev om

Har vi sett varandras längtan från start

Har vi känt på varandras insida

utan att se varandras ansikten


En känsla som våra själar

är panikslagna att blotta


Den är redan avslöjad

genom ord


Vi har delat allt

utan att veta

att det var om oss

vi skrev om




Fri vers av MinnaSofia
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 12:40



Bookmark and Share


  Blodros
den här har en berättelse som följer med läsaren och du gör det bra.

dom här orden..

"Vi har delat allt

utan att veta

att det var om oss

vi skrev om"

är så bra formulerat..
2008-10-05

    Vilhelm Kvist
vacker med bra rytm
fint framförd med ett vackert innehåll
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia