Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till impulsiviteten ;)


Impulsivitetens inspiration

Inspirationen flödar över mina
nerver och tankar
när saker sker helt utan att bro på
man blir lyckligt överraskad och glad
det kan helt enkelt förgylla en hel dag.

Kan inte annat än att älska
impulsivitetens grova charm
den sträcker ut sina armar
och håller mig i sin famn
den hälsar på helt från ingenstans
och gör att livet blir till en härlig livlig dans.

Av allt detta kommer lycka som sprider glädjeskratt
barn springer runt och leker tafatt
impulsiviteten ger en sprudlande känsla som
kan räcka en hel natt
och ibland är det allt som behövs
för att känna livsgnistans glöd
för att i mörkret hitta sina riktiga stöd.




Fri vers av Jaaie
Läst 1021 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-25 15:00



Bookmark and Share


  Cherry_Baby
Så sant Så målande
2010-02-20

  LEVerEra
Det bara spritter och sprätter i min kropp och knopp: text skrudad i GLÄDJE, impulsivitetens glädje :-)
2009-10-25

  Trädflickan
När jag läser den här så känner jag hur jag ryser. Du har verkligen träffat rätt. Att vara impulsiv

"gör att livet blir till en härlig livlig dans."

Måste nog bokmärka den här.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jaaie
Jaaie