Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Bom, bom, bom

Jag var en osnuten spoling
Som bara drev omkring
Jag hade inga planer
Jag sket i allting
Hon var en ung skön flicka
Med stjärnor i sin blick
Hon avlossade ett leende 
Som träffade mitt i prick
Tor slog med sin hammare
Och himlen öppnade sig
Och mellan alla blixtar
Log hon fortfarande mot mig
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad

Mitt hjärta slog volter
Hon var så grann i blixtarnas sken
Och när hon tryckte sig tätt intill 
Sjöd det i artär och ven
Tor slog med sin hammare
Och det blixtrade i ett
Och mellan alla blixtar
Kysste hon mej hett
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad 

Hon famnade mig  så hårt
Att det värmde in i märg och ben
Jag har aldrig mått så bra
Som just då i blixtarnas sken

Hon var en ung skön flicka
Med stjärnor i sin blick
Hon avlossade ett leende,
Som träffade mitt i prick
Tor slog med sin hammare
Och himlen öppnade sig
Och mellan alla blixtar
Log hon fortfarande mot mig 
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 19:17



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Säger bara: John Lee Hooker ler i sin himmel!
2008-11-15

  Lia-Lej
Återigen en sån där typisk RP text; charmig och egen och småkul!!
Kanske tycker jag att den är värd en bättre rubrik!?
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP