Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler du vid tanken på mig?

Och jag kan känna mig själv le,
inombords,
vid tanken på dig.

På dina ord,
och dina blickar,
och ibland skulle jag vilja,
kunna ta mig in i huvudet ditt,
för att läsa dina tankar.

För att se om du kan känna dig själv le,
inombords,
vid tanken på mig?




Fri vers av Diffusiaria
Läst 621 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-25 22:27



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Javisst den frågan vill man själv ha svar på, fyndigt!
2008-12-20

    Tea Alex VIP
Hihi intressant tanke!
2008-12-13

  Blodros
Gillar formen på denna här med tre stycken...
med en början och ett slut, med en berättelse i mitten..
och innehållet...den får mig att börja le..
2008-12-07

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint och filosofiskt funderande skrivet.
Applåderar!
2008-10-02

  LassO
ja ;=)
2008-09-29

  ~Leonardo~
Läser med ett leende...för den är vacker..
2008-09-26

  Don Jorgé
En vacker dikt, förmodar den handlar om kärlek.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria