Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fälla ett släktträd

 

jag hör att hon försöker säga något

böjer sig genom ett ekhål
viskar räven ur sin lya

morgonen är tunn och täckt
rör och skenar över vattnet

sedan rämnar allt ihop

salen är i detta ögonblick
helt och hållet stilla

som om hon reste sig ur stolen
och lämnade dem kvar att föda




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-26 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ääär ju så duktig, som detta:
böjer sig genom ett ekhål
viskar räven ur sin lya

Och så de två sista
starkt laddade raderna - bravo
2008-09-26

  Thurizas
jag är nyfiken på vad hon försökte säga innan..
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP