Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsense Limerick 2.5 a. (fiss) (upphöjt ammostral)




ingo älskade bingo

hans fru knullade ringo

de bodde i en tinande igloo

deras hund hette figloo

han drack bara zingo!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP