Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad betyder till Dig ett leende och en framsträckt hand




Du är alltid på avstånd

i ditt sätt att hälsa


Du brukar hålla avstånd

till en människa

för att

du sparar känslor


Du kastade din skugga

i sanden




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 771 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-09-26 08:49



Bookmark and Share


  Mona*
Ja, väcker tankar. Så är det för en del...
2008-09-27

  Blåbäret
sorglig distans till det som som betyder mycket här i livet...
2008-09-27

  Lejonhjärtas poesi
Sorgligt men vackert!
2008-09-26

  Havsbris
BRAVO!!!

så sant
så rätt vännen,
ord som berör...

kram ;o)
2008-09-26

    Mr.painter
Skitbraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 90000000000000 Hallon för denna text wiiiiiiiiiii
2008-09-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Du beskriver så väl den känslotilltäppte. Som skugga som kastas, bra formulerat! Hälsar vännen Fredrik
2008-09-26

  Alfie M
Den här tyckte jag var fin.
Gillade sista raden, symbolen för någon i rörelse
och flykt.

Kram
2008-09-26

  Hallonet
Fint och bra skrivit! :D
2008-09-26

  Elaine.S VIP
När man varit så nära att man kastat sin "skugga i sanden"
så sorgligt då att inte ta det det sista steget mot närhet...
2008-09-26

  Nasrin
vackert skrivet!!!
Det handlar om ödmjukhet, och känsla till människor, för att framsträckta handen. tack för dina fina ord!!!
2008-09-26

  * Ammi *
så bra skrivet!!
tänk att vilja spara på känslor ... vad tråkigt
kram
2008-09-26

  Kristina Wallbing
Sorgligt om ensamhet.. Vacker dikt!
2008-09-26

  anits VIP
Poetiskt och vackert
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic