Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min borr

Jag borrar ner mig själv

i djupet av min svaghet

jag borrar och borrar

och vet ej hur man trycker på

stop.




Fri vers av la-poet
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-07-31 14:05



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
dystert och bra fångat.
gillar. symboliken med borrning lämnar mycket kvar dock, och jag skulle själv vilje ha ännu några rader i "min borr". bra jobbat
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet