Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när en känsla tar över och inte vill gå, när hjärtat berörs och varje slag är en påminnelse


S

En närhet så saknad överväldigar mig

Ett försök att släppa den stunden
för att helt möta nuet är svårare
än väntat

Jag letar efter tråden för
att kunna släppa
Kämpar och inser att nuet lämnar
mig aldrig

Jag öppnade mig för dig och nu
vägrar du att gå
Det smärtar att inte vara nära

Jag tillåter mig själv att lämna alla
förväntningar
frigör och släpper mig fri ut till
verkligheten




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 13:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är sällhet och plåga!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson