Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du väcker den sovande


S. II

Du är den som varit mig närmast på länge

Nu

inte längre

tomhet och osäkerhet
gör mig rädd

Jag vill hålla kvar känslan
men det hindrar mig att ta emot allt
annat som kommer mot mig

Du är inte nära längre och det
saknas




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-09-26 13:49



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Som Mattisrövaren sa: Du fattas mig!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson