Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Anna & Lars

Ur kärleks ögon
skådar världen sin
mittpunkt

Förenade i dofter av
salt och tång
På höjden över livet
tillåts jag se 

Ur kärleks ögon
synas världen och
omsluter varandet

 

Ur kärleks ögon
strålar ni




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 13:55



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kärlek omstrålar människor!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson