Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack liv
Tack hav
Tack värld

låter själen andas och
sinnet vila

hälsas av skalbaggevingar
på min solbrända arm

Tack vind
Tack salt
Tack jag

Fyller hjärtat av dofter och smaken
av salt




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 584 gånger
Publicerad 2008-09-26 14:01



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Underbart! Livets lov.
2008-09-26

  Mikael Lövkvist
Din livsglädje och djupa tacksamhet över att vara, och finnas till, i denna samexistens berör mig djupt, och inspirerar mig.

Tack.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson