Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevittnar

Passionen flödar över och
spänner längtande lemmar

I ett naket försök att ta
språnget till närhet
snubblar dessa kroppar och
faller in i en visshets dröm

Att nu är inte läge




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 14:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Precis så. Jag känner igen situationen. Som järnfilspån till en magnet.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson