Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min bubbla

Jag har en bubbla en egen
tillflyktsort
Den har varit min väldigt
länge och den är trygg
men inte sann

jag börjar skära ut små bitar
för att se omvärlden lite
tydligare

Ibland går jag ute helt och
hållet och står på stadiga
ben

Men vibrationer skrämmer mig
och jag blir väldigt trött
stänger in mig igen

Lite oftare nu, utanför
bygger ett hus där ute med
väggar av min person
möbler av mitt sanna jag

Jag håller på att flytta in men
än är bubblan kvar
ett litet tag till bara
Det är okej, för jag ser den nu




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 14:12



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En bubbla är ett skydd, men också ett hinder för beröring. Jag har också en.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson