Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en vända för pengar utan värde


Torra tårar tröskar
kvarnstensfri
själ som längtar
vidrörd

agnet bort i vinden


Gatans stenar ekar
ensamsteg
mörkerlampan tystar
köttet

könet doftar utkylt


Säd som torkar trolös
pappersbruk
nakensärad väter
föraktet

ögonblicket snart förbi


bryter brödet doften
skuldbegär
fruktlösfallet djupnar
natten

Horans skratt förjagat










Fri vers av halmstrå
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-26 16:34



Bookmark and Share


  stella
Värdelöshetens tysta skrik...Underbar öppning!
2008-10-26

  fågel grå
Starkt och
smärtsamt.
Bra skrivet.
2008-10-05

  Kristina Wallbing
Detta är så starkt. Jag läser en bottenlös förtvivlan mellan dessa smärtsamma och kyliga rader. Ändå en distans, som om skeendet såg utifrån och in. Suveränt!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå