Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Therese Neidenmark Till Jenny


Okeanid



Jag rinner genom dina fingrar
Jag sätter fukt på dina läppar
Jag fryser, jag faller, jag går under jord
Jag är ingenting
Jag är vatten

Jag gömmer monster på djupet
Jag dränker den som inte bottnar
Jag kyler ner, jag släcker törst
Jag är ingen alls
Jag är vatten

Jag sjunker ner genom marken
Jag spränger klippor med sprickor
Jag vågar, jag böljar, jag töms i ett svep
Jag spelar ingen roll
Jag är vatten

Jag känner mig så tom när jag är full
Jag känner mig så fylld av tomhet

Jag är ingenting
Jag är ingen alls
Jag spelar ingen roll
Jag är vatten







Övriga genrer av sorgsen
Läst 857 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-26 17:50



Bookmark and Share


    deb8
Gillar den här starkt. Din stil är skönt cynisk och sorglig och du skriver poetiskt och väldigt utrycksfullt.
2008-10-08

  Smultris
Ohhhh ;)
2008-09-27

  himlens hemlighet VIP
asså thales sa att allt uppstår ur vatten, så det finns inget inget över det

snygg den här
2008-09-27

  Smultris
Oj, inte illa att jag inspirerat dig till detta... skoj som fan och tack tror jag :D

du är bra du ;)
2008-09-27

  Banehallow
oerhört levande.
2008-09-26

  Matilda Linnéa Tinér
ruskigt bra poesi.
Jag gillar detta starkt,
riktigt vackert!
2008-09-26

  Fredrik P. VIP
håller med Mickael
mycket driven poesi
med ett viktigt budskap
Bravoooo!
2008-09-26

  Mikael Lövkvist
I mitt tycke en av dina absolut bästa, vännen.
Bildspråket fungerar hela vägen hem, och slår an djupa strängar på alla plan.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen