Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av tusentals stunder man hinner fundera på varför livet gick som det gick.


Fysioterapi

- Nu ska du slappna av, säger hon.
Massageborren börjar rulla på ryggen.
I samma takt börjar de hopplösa tankarna snurra.
- Var det skönt, frågar hon.




Fri vers av onopordum
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onopordum