Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En människa kan aldrig bli fri.


Vem av oss är fri?

När man får frihet
Finns inte friheten mera
Längtan är frihet
En frihet som man aldrig når




Fri vers av onopordum
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-09-26 18:44



Bookmark and Share


  Fokus
Din tanke är alltid fri.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

onopordum