Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där pausen från verkligheten man aldrig får.


Tanke på att vara tankelös

Tankelösningar utan slutlig lösning
I morgon ser nya hinder dagens ljus
Kunde man inte få vara nyfödd nu?




Fri vers av onopordum
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-09-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onopordum