Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting man kan önska är att det ska gå över, någon gång.

ibland önskar jag bara att det vore över
att du skulle lämna mina tankar i några sekunder
så jag fick vila mot min kudde
tyst och oberörd



men du infinner dig fortfarande inuti mig
bakom revbenen,
i varje ansträngd tår
mellan hjärtslagen och i



det har gått åt otroligt mycket timmar
konsumerandes choklad glass med
ohälsosamt mycket chokladsås
ändå har jag fortfarande inte räknat ut vart jag står



jag har för länge sedan tappat räkningen på
hur många sinnesstämningar du fått mig i
och hur många nätter som varit sömnlösa



inte har jag koll på hur många gånger jag
slagit knogarna i det hårda stengolvet
för att allting bara blivit för tungt att bära



det borde vara förbjudet att bära på
så mycket att ryggen kroknar




Övriga genrer av fröken brun
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun