Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Låt det vara

 

när svärtans moln
förföriskt viskande
drar dig till sig

låt det vara

de hårda
längesedanorden
som ännu ekar

låt det vara

svekets
ännu glödande
klot av smärta

låt det vara

oron som växer
till ensamhetens
ångest

låt det vara

gör ingenting
stå helt stilla
var i stunden
låt allting få
bara vara
tills en ny
stund är
på väg
till dig

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-27 10:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en text som når fram må jag säga!
Verklígen bra och berörande
2008-09-27

  Hildegun Relefors
Tack för den fina trösten och de vägledande råden!
2008-09-27

  Bibbi VIP
"tills en ny stund är på väg"
Det tar jag med mig som ett bevingat ord idag.
Tack, applåd och bokmärke.
2008-09-27

  Erik L
Mycket fin och väl skriven text. En sådan man borde läsa när det är som tyngst. Bra gjort!
2008-09-27

  jardan
Vackert språk med kloka formuleringar, en så behaglig test att läsa
2008-09-27

  Regular
Vilken härlig text och bild och nog bra ord att börja dagen med
Applåd
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP