Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inte helt färdig dikt.


PATIETSKT


Låter fjärren tala för sig
underhålla med en random kanal
föga intresserad, kroppen klen
saknar rörelsepotential,
muskler och ben.

samlingspunkt för C-kändis eliten;
avdankad dokusåpabarbie
möter barnprogramsprofil,
ordjakten på tv gör mig sliten.
Kasta om dessa bokstäver om ni kan,
Ge upp för fan!

Nu kommer genombrottsspoeten
här är ditt strålkastarljus.
påpekar Ica-köttfärskvalitetén
är du konfys?

Apropå ruttna grisar och toxin
svininfluensa-epidemin,
sanitera dig upp till öronen med sprit och vaccin.
Eller bara drick det
och möt din näste med ett
pepsodentleende
För hela Samhället kretsar ändå kring...
precis.
Jag är bitter
ha överseende.







Fri vers (Modernistisk dikt) av john ekström
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 14:57



Bookmark and Share


    tehdog
Om den nu inte är färdigställd är det verkligen en med potential. Andra stycket gillade jag skarpt! Tycker dock inte om ordvalet av "Random".
2009-10-19

  Mr Lindemann VIP
Jag tror att det skall stå i rubriken:
Patetiskt
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström