Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta hoppet fara

 

sluta inte hoppas

skrev en diktarvän

och jag funderar
på om det inte
vore värt att pröva
ändå

att släppa taget
om hoppet
låta det vara
och fara
vart det
vill




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 12:06



Bookmark and Share


  * Ammi *
ibland får vi släppa taget .. nya vägar visas som vi kanske inte har sett

kram
2008-09-28

  Ilona _L
Precis vad jag också tror, att det är bra att släppa taget!
Då kommer det till en.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP